sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Etsintäkuulutus: innokkaat bannerintekijät hoi!

Pidätkö kuvien muokkauksesta? Oletko luova ja pidät haasteista? Oletko avulias ja haluaisit auttaa toista joka ei osaa sitä minä sinä osaat? Haluatko mainetta ja kunniaa, ja ikuisen kiitollisuuden?

Jos vastasit “kyllä” ainakin yhteen näistä kysymyksistä, olet etsimäni henkilö! Eli sinä luova, ihana, avulias ihminen joka pidät bannereiden tekemisestä, nyt sinulla on tilaisuus!

Emme ole Sagan kanssa ihan tyytyväisiä nykyiseen banneriimme, mutta koska meillä on peukalo keskellä tassua(tai mitensemeni…) kuvien muokkaamisen suhteen, tarvitsemme SINUN apua! Jokainen joka on innokas tekemään, hyvä tekemään, tai haluaisi yrittää tehdä bannerin meille olkaa hyvät! Olen ikikiitollinen jos autat.

Tehneensä bannerin voi lähettää minulle s-postiin: johanna.afhallstrom@gmail.com

Jos bannereita tulee useampia, julkaisen kaikki blogissa banneripostauksessa, ja valitsen sitten parhaan(tai järjestän äänestyksen, katsotaan!). Jos bannereita tulee vain parisen kappaletta, valitsen itse parhaimman ja esittelen sen blogissa. Jos bannerintekijällä on oma blogi, mainostan tietysti sitä blogissani jos bannerisi valitaan.

Muuten bannerintekijät saavat palkkioksi ikuista mainetta ja kunniaa, sekä kiitollisuuteni!

Bannerissa on seuraavat kriteerit:

- Koko suunnilleen sama kuin nykyinen(saa olla hitusen isompi jos tarvis)

- Suhteellisen simppeli, ei mitään turhia sydämiä sinne tänne

- Blogin nimi, Laughing Wind, tulee olla aika iso ja selvästi näkyvissä. Blogin osoite saa mielellään olla pienemmällä tekstillä nimen alla.

- Alta löytyy kuvia mistä saat valita mitkä haluat banneriin, sinun ei missään tapauksessa tarvitse käyttää kaikkia, jos haluat käyttää vain yhtä kuvaa niin choice is yours!

- Jos käytät useampaa kuvaa toiveena olisi että muutama on hieman taaempana ikään kuin läpinäkyvänä kuvana (jos joku ymmärtää mitä tarkoitan…) ja yksi tai pari kuvaa on sitten enemmän näkyvissä.

- Banerit lähetätä s-postiini, saat lähettää niin monta kuin haluat!

- Bannerintekijän blogia voin mainostaa, ja tietysti bannerissa saa myös olla tekijän nimi/blogin osoite jossain nurkassa.

Kysymyksiä? Kommentoi! jos ei, odotamme innolla Sagan kanssa uutta banneriamme!

 

11148961_10205900680732429_307241097_n                                   20150613_152805                                          DSC_0434

Möllitaipparit 2Möllitaipparit 3

Tokotreenit 076

fixed 6

Turku KV 092SNJ tokomestaruus 7.7.15 069

Salo KR & lande 172

Salo KR & lande 170Salo KR & lande 186

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit piipahtamassa! Terkkuja ja kommentteja saa mielellään jättää! :)